9 нояб. 2008 г., 09:41

Борбено 

  Поэзия » Философская
428 0 8
От свещите е истина изкапала,
семе е засяла непоникнало... къде си?
 
Взор се спуска вечер с истина накъсана,
в есен се събрала незатоплена... защо ли?
 
Своя гора вечно търси незашумнала,
по душевна крива се търкулвала... прямо!
 
Купелно посърнала, с панти не поскърцнала,
чакам я със клони да се вчепка в слънце... браво!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??