Този свят се отдръпва - планинска мъгла
А зад нея ме стрелкат очите на Бога.
Планината е дом и добре съм дошла.
И добре съм си тръгнала. Знам, че го мога.
Знам, че още ме чакаш. Зад девет злини.
В осем горски пожара - сърцето ти бие.
Ветровете се раждат, за да вдигат мъгли.
Този свят е мъгла. Ветровете сме ние.
© Росица Младенова Все права защищены
Трогната съм.