6.03.2021 г., 7:18 ч.

Борей 

  Поезия
886 14 19

 

Този свят се отдръпва - планинска мъгла

А зад нея ме стрелкат очите на Бога.

Планината е дом и добре съм дошла.

И добре съм си тръгнала.  Знам, че го мога.

 

Знам, че още ме чакаш. Зад девет злини.

В осем горски пожара - сърцето ти бие.

Ветровете се раждат, за да вдигат мъгли.

Този свят е мъгла. Ветровете сме ние.

© Росица Младенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??