18 июл. 2009 г., 12:31

Борко Порко 

  Поэзия » Для детей
912 0 17

Борето крака да мие?

Брей! Че той голям нали е,

вече си решава сам.

С мръсните крачка без срам,

легне вечер, сутрин стане...

И играта пак захване.

Стигна даже по-далече –

цяла седмица май вече

хич чорапи не смени.

Дето иде, ух, вони...

И другарчетата близки

да играе с тях не искат.

Взеха да странят от Боре,

да шушукат – като пор е...

Но нали е той голям,

трябва да решава сам:

ще си мие ли краката,

както правят вред децата

или няма вече – Борко,

ами ще му викат – ПОРко!

 

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??