Съжителстваме. Враг до враг!
А всъщност сме кръвни братя...
Единият е християнски благ.
Другият е демонско зачатие.
Кажете хора; или не сме?!
Защо душата нощем се тормози?
Идва време всеки да е смет!
На бас! Че засега сме отложени.
© Стойчо Станев Все права защищены