Помниш ли морето?
Там където
скалите бореха се със вълни.
Не забързва ли се
често там сърцето,
когато морският бриз
ухае на мечти?
(или по скоро на водорасли :d)
Помниш ли къде пораснахме?
През лета горещи
и безброй беди,
когато не знаехме
значението на “щастие”
и когато с детски длани
бърсали сме и сълзи.
Били сме се и по улиците прашни,
опитвайки да разберем
какво е да бъдеш мъж.
Минавали сме през какво ли не,
но един на друг никога
не ще обърнем гръб.
Думите понякога ми бягат,
но значението им
наричам аз любов,
и до последният ми ден
гордо ще изричам -
Аз обичам моя Брат.
© Rambo Silek Все права защищены