На този бряг ще чакам аз,
в лазурното море да видя в този час
твоя облик, скрит зад любовта,
и залеза, докосващ те едва.
В морето, знам, ще виждам само теб,
с песен ще ни свърже то за миг,
една мечта аз имах до сега -
двама да сме с теб на брега на любовта.
© Никола Диманов Все права защищены