Брекзит
Олеле беда, Британия излиза,
явно следва много тежка криза.
Ягодите ще изгният на полето,
с кво ще галиме тогаз небцето?
Лирата чудовищно се срина,
пенсията на дъртаците замина.
Визи за курортите ще искат,
гневните туристи вече пискат.
Нашата любима евроинтеграция
влиза сякаш в фаза „констипация”.
Но пък ние ще сме кротки и лоялни,
щото имаме държавници гениални.
© Стефан Все права защищены