Jun 26, 2016, 6:48 PM

Брекзит 

  Poetry » Civilian
400 0 2

Брекзит

 

Олеле беда, Британия излиза,

явно следва много тежка криза.

Ягодите ще изгният на полето,

с кво ще галиме тогаз небцето?

 

Лирата чудовищно се срина,

пенсията на дъртаците замина. 

Визи за курортите ще искат,

гневните туристи вече пискат.

 

Нашата любима евроинтеграция

влиза сякаш в фаза „констипация”.

Но пък ние ще сме кротки и лоялни,

щото имаме държавници гениални.

 

© Стефан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Толкова мога, толкова свиря. Ти, Иване, не се ядосвай, на фона на моето писание, ще изпъкнат качествените творби. А иначе, глупост или не, съм си казал точно каквото мисля по въпроса.
  • "Кротки и лоялни"
Random works
: ??:??