13 дек. 2011 г., 06:10

Бризът 

  Поэзия » Любовная
793 0 11

Всяка сутрин край морето

чакам твоя нежен бриз,

да ме погали там, където

пламва огън, а след него стих.

 

Всяко пладне край морето

бриз като подвие крак,

аз се гмуркам там, където

рибите стануват стан.

 

Всяка вечер край морето

се разделям с твоя нежен бриз,

блясва Вèчерницата проклета

с радостните си очи.

 

Бриз се дави във сърцето ми.

А не си ли бризът ти?

И дори да се превърнеш във безветрие –  

аз пак ще те направя бриз!

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??