25 июн. 2007 г., 11:00

Бризът ме погали 

  Поэзия
892 0 26


  Мирис на море и раковини,
  пясъкът примамливо жълтее.
  Тихо бризът пропълзява
  нежно вее, песен пее.

  Хей, момиче, волна птица,
  нямаше те сто лета,
  търсих те навсякъде и ето -
  намерих те. Добре дошла.

  Вълните гола ме посрещат,
  в морска пяна ме превръщат.
  В морето бризът ме отнася,
  любим се и пак ме връща.

  Няма да ти казвам сбогом,
  знам, отново ще се върнеш
  тук при мен и при морето, 
  в морска пяна пак ще се превърнеш.

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??