29 июн. 2017 г., 16:57

Броено щастие 

  Поэзия » Любовная
597 0 2

                                 Докога ще изживявам точно определен брой часове щастие...

 

Изсипи часовниците пясъчни,

счупи стрелките

и разбий махалото!

              Попречи на времето да тръгне,

              недей запомня

              отчаяния вик на огледалото!

Иначе рискувам да умре

в нощта без теб

сърцето ми – за обич зажаднялото...

© Славяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??