29.06.2017 г., 16:57 ч.

Броено щастие 

  Поезия » Любовна
599 0 2

                                 Докога ще изживявам точно определен брой часове щастие...

 

Изсипи часовниците пясъчни,

счупи стрелките

и разбий махалото!

              Попречи на времето да тръгне,

              недей запомня

              отчаяния вик на огледалото!

Иначе рискувам да умре

в нощта без теб

сърцето ми – за обич зажаднялото...

© Славяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??