14 сент. 2012 г., 20:27

*Брояч 14.09.2012 

  Поэзия » Другая
347 0 0

Свежест утринна ли ме изпълни?
Вълшебството на пълната луна?
Любовта сърцето ми допълни,
с енергията нежна на жена...

Сутринта разчупи се с усмивка.
И вятърът със мене полетя.
Падна ми поредната обвивка,
като стих, за да я запаметя!

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??