14.09.2012 г., 20:27 ч.

*Брояч 14.09.2012 

  Поезия » Друга
342 0 0

Свежест утринна ли ме изпълни?
Вълшебството на пълната луна?
Любовта сърцето ми допълни,
с енергията нежна на жена...

Сутринта разчупи се с усмивка.
И вятърът със мене полетя.
Падна ми поредната обвивка,
като стих, за да я запаметя!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??