Sep 14, 2012, 8:27 PM

*Брояч 14.09.2012 

  Poetry » Other
346 0 0

Свежест утринна ли ме изпълни?
Вълшебството на пълната луна?
Любовта сърцето ми допълни,
с енергията нежна на жена...

Сутринта разчупи се с усмивка.
И вятърът със мене полетя.
Падна ми поредната обвивка,
като стих, за да я запаметя!

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??