Чемширено подстригано е лятото,
ухае на петунии и на море.
Копаем в пясъка за златото,
не е възможно някой да ни спре.
Вместо хълмистото на дюните,
да грейне в нашите очи,
наточваме стрелите на харпуните,
готови за безсмислени войни.
И първо ще избием рибите.
Боли ги тях, а нас не ни боли.
Нали, ще ходим на Карибите,
да харчим пустите пари!
© Георги Стоянов Все права защищены
Бриз с подстригана коса и издишване на юни!
Кой уби рибена луна и вълна синеморска!
Знам късно е сега, откъснати са пердетата
на черноморски лагуни!
Тъжна действителност в социална структура😑😑😑