26 нояб. 2017 г., 07:51

Букви 

  Поэзия » Акростихи
719 2 1

Снежно ми е!
Прелитат първите снежинки...
Ъглов поглед... Нежно ли е?
Ранен, убит, безброй картинки.
Желанието ми потъва...
А ти... от всеки ред си буква първа!

© Йордан Ботев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Нежно откровение! Поздрав DaniBo!
Предложения
: ??:??