26.11.2017 г., 7:51 ч.

Букви 

  Поезия » Акростихове
708 2 1

Снежно ми е!
Прелитат първите снежинки...
Ъглов поглед... Нежно ли е?
Ранен, убит, безброй картинки.
Желанието ми потъва...
А ти... от всеки ред си буква първа!

© Йордан Ботев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нежно откровение! Поздрав DaniBo!
Предложения
: ??:??