24 мая 2020 г., 22:35

Буквите 

  Поэзия
1092 1 1

 

Буквите са ни очите.
Те ни водят надалече.
Тайни ни разкриват скрити
и ни правят по-човечни.

 

Пишем всяко светло име
с буквите - сърца туптящи.
Пишем мама и радина.
И без букви сме незрящи.

 

Днес ще им се поклониме.
Със божури ще ги кичим.
Благодарни, че ги има,
букви наши - дар обичан.

 

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??