... искам да ти кажа
нещо...
с Божията милост
теб срещнах,
как звъни светлината -
разбрах,
как въздъхва слънцето -
разбрах,
как се смее вятърът -
разбрах,
заеквам при името ти,
препъвам се в очите ти...
... искам да ти кажа
нещо...
незавършена творба съм -
своята най-голяма игра,
да изиграя искам -
да те нарисувам
с устни,
с думи,
с цветове...
от морска пяна
за косите ти ще взема,
от водорасли -
за очите ти,
цветен прашец -
за мъха по ръцете...
... искам да ти кажа нещо...
на ефекта на бумеранга
залагам-
давам онова,
което най-много искам
при мен да се върне...
... искам да ти кажа нещо...
© Дима Все права защищены