May 9, 2008, 4:02 PM

Бумеранг 

  Poetry
645 0 14

... искам да ти кажа

нещо...

с Божията милост

теб срещнах,

как звъни светлината -

разбрах,

как въздъхва слънцето -

разбрах,

как се смее вятърът -

разбрах,

заеквам при името ти,

препъвам се в очите ти...

... искам да ти кажа

нещо...

незавършена творба съм -

своята най-голяма игра,

да изиграя искам -

да те нарисувам

с устни,

с думи,

с цветове...

от морска пяна

за косите ти ще взема,

от водорасли -

за очите ти,

цветен прашец -

за мъха по ръцете...

... искам да ти кажа нещо...

на ефекта на бумеранга

залагам-

давам онова,

което най-много искам

при мен да се върне...

... искам да ти кажа нещо...

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??