25 мая 2021 г., 11:35

Бургас 

  Поэзия » Пейзажная
711 2 5

Родена в окото на изтока,
проплакала в черния пясък,
повита от вълни избушували,
под птичия полет и крясък.
Босонога вървяща по вятъра,
със сърце неуморно и силно,
туптящо, завинаги, влюбено
в мястото свидно и милно.
Там, де е градът на поетите,
на хората с муза и страст.
Виж, само виж самолетите!
Мой роден, обичан Бургас.

 

© Елмаз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??