27 мар. 2010 г., 09:05

Бургас, неповторим си 

  Поэзия » Гражданская
638 0 0

Бургаските утрини,

бургаските нощи,

бургаските дни...

чакаме още

през

всички години

на своя живот,

изграждайки себе си,

създавайки род.

Предаваме, някак,

на поколения

своята обич

и поклонения,

че

неповторим

оставаш за нас

с морето, с хората,

роден Бургас.

 

© Харита Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??