9 июн. 2022 г., 14:25

Буря III 

  Поэзия
225 0 0

Бурите се повтарят.

Болка, до кости позната.

Но аз вече не забелязвам
себе си,

нито теб.

Ние винаги сме били.

Знам го от по-предишната буря.

В този дъжд си представям

как идвам,

а ти ме чакаш.

Ти си сух,

а от мен – капки по пода.

Ти се усмихваш

и няма нужда от друго слънце.

Ние винаги сме били.

Няма нужда от нищо друго.

Капки по пода.

© Лилия Минева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??