Jun 9, 2022, 2:25 PM

Буря III 

  Poetry
223 0 0

Бурите се повтарят.

Болка, до кости позната.

Но аз вече не забелязвам
себе си,

нито теб.

Ние винаги сме били.

Знам го от по-предишната буря.

В този дъжд си представям

как идвам,

а ти ме чакаш.

Ти си сух,

а от мен – капки по пода.

Ти се усмихваш

и няма нужда от друго слънце.

Ние винаги сме били.

Няма нужда от нищо друго.

Капки по пода.

© Лилия Минева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??