29 июл. 2022 г., 09:34

Бутилка 

  Поэзия » Другая
354 0 0

Бутилката изпий до дъно

и я хвърли с послание в морето,

което ще достигне хоризонта

и там ще се целуне с небето,

за да пристигне тя на твоя остров

и друг от нея да отпие

не вино, не, а чиста обич,

която ти ще му откриеш! 

© Георги Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??