11 апр. 2009 г., 18:20

Бягай 

  Поэзия » Любовная
1625 2 18

Бягай! Приятелко скъпа, послушай -

бягай далеч! Не поглеждай назад!

Ще те боли... Но в противния случай

ще участваш в един маскарад...

 

Ти не вярвай - на думичка даже!

Лъже теб, както свойта жена!

Любовта си дали ще докаже?!

Между вас съществува стена!...

 

И не разчитай стената да срути -

че тя му е всъщност любим параван!

Ще те залъгва, ще бърка в ума ти -

но никога няма да стигне дотам!

 

Обичаш го?! Казвам ти - нищо не струва!

В играта е само нечестен играч!

Забравяш жена му! А тя съществува...

На нейните чувства не ставай палач!

 

Не те заслужава! Послушай ме - бягай!

Своята обич за друг запази!

На губеща карта сега не залагай

даже едничка от свойте сълзи!

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??