Бягай! Приятелко скъпа, послушай -
бягай далеч! Не поглеждай назад!
Ще те боли... Но в противния случай
ще участваш в един маскарад...
Ти не вярвай - на думичка даже!
Лъже теб, както свойта жена!
Любовта си дали ще докаже?!
Между вас съществува стена!...
И не разчитай стената да срути -
че тя му е всъщност любим параван!
Ще те залъгва, ще бърка в ума ти -
но никога няма да стигне дотам!
Обичаш го?! Казвам ти - нищо не струва!
В играта е само нечестен играч!
Забравяш жена му! А тя съществува...
На нейните чувства не ставай палач!
Не те заслужава! Послушай ме - бягай!
Своята обич за друг запази!
На губеща карта сега не залагай
даже едничка от свойте сълзи!
© Мариела Челебиева All rights reserved.