29 апр. 2012 г., 00:56

Бягай! 

  Поэзия
410 1 0

Бягай, момиче, докогато можеш!

Не спирай!

Не се  връщай повече тук.

Не се обръщай.

След теб е злото.

Преследва те.

Не поглеждай миналото.

В него ще видиш само сълзи и тъга.

Бягай, момиче.

Доколкото краката те държат.

Не спирай да обичаш момчето до теб.

Той е твоята опора, любов, живот.

Обичай го силно и не спирай да се бориш за неговата любов.

Ако той не те иска, не съжалявай и не плачи.

Продължавай да бягаш по пътя.

Но не се връщай в родната къща.

Изпълнена е само с тъмнина, крясъци и сълзи.

Къща на раздора ще я нарека.

Срещни следващата любов. Обичай го оше повече.

Роди си дете от него.

Няма да знае за къщата на раздора.

Ще е в безопасност, както и ти сега.

Не забравяй да тичаш, защото злото ще те настигне и погълне!

© Кристина Манова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??