26 мар. 2010 г., 11:49

Бягаш ли, време? 

  Поэзия » Юмористическая
525 0 1

Времето бяга

бурно и бясно

с удар под кръста

от ляво на дясно.

И ти се опитваш

да се предпазиш -

от ляво на дясно...

И пак ще загазиш.

От враг се спасиш.

На свои налиташ

на ляво и дясно -

света да опиташ.

Отново се луташ,

а времето бяга.

От ляво и дясно

нещо те стяга

и ти се иска

времето бясно

от ляво на дясно

да сложиш на тясно.

 

© Харита Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??