23 авг. 2009 г., 20:51

Бягство 

  Поэзия » Любовная
602 0 6

 

 

Как да спра, щом нямам страх

и друга да се нарека... не мога.

Да те променя ли? Няма как.

И смисъл няма, просто... сбогом

 

Как да спра, щом нямам сила

да простя отново „за последно“.

Всичко свърши, вече си отивам.

Слагам си усмивката резервна.

 

Как да спра, щом нямам власт

да върна всичко преживяно.

Бягайки от този фарс,

спечелих всичко, но и нищо нямам.

 

Как да спра, щом нямам вяра

и сълзи нямам - всичко разпилях.

Очите ти ме молят да остана,

но как да спра, щом нямам страх.

 

© Ина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??