30 апр. 2007 г., 11:56
Първа крачка напред, пясък под мене гори нищо вече не е наред едно сърце вече кърви Втора крачка по пътя слънцето над мене блести няма вече какво да скрия няма ги вече тези мечти Крачка назад,бавна,безмълвна от страх в душата сама разбрах,че нищо старо няма да върна и,че няма път през тази мъгла Трета крачка напред гората пред мене мълчи нищо вече не е наред и от очите потичат сълзи Четвърта крачка несигурна и езеро пред мен се откри но няма кой сега да прегърна само водата ми тихо шепти... Че ако пета крачка направя напред към сивата мъгла някой ден ще те забравя и ще се опра в сигурна стена Ако ли крачка назад сторя ти мен в себе си ще плениш душата си на свободна ще престоря и ти в зло дело ще ме убедиш Аз в тебе нямам вяра вече няма сълзи в моите очи от болка не крещя надалече има вече какво да ме крепи Не ме е страх.че сама ще остана не ме е страх,че ще тъгувам знам,че не бива да престана смело продължавам да пътувам! И не една крачка напред направих с бяг спасих своята душа и себе си от злото ти аз избавих и вече не съм сама...
Следующее из категории
Следующее автора