28 нояб. 2007 г., 00:26

Бягство 

  Поэзия » Другая
725 0 7

        БЯГСТВО

Вода в пространство - бряг на вълните,

силен вятър довява болка,

ситен дъжд - пълни очи

и душа се разпилява в пясъка...

стъкло в очи,

не облак - счупени сълзи!

Бягство плува във вода...

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??