28.11.2007 г., 0:26 ч.

Бягство 

  Поезия » Друга
720 0 7

        БЯГСТВО

Вода в пространство - бряг на вълните,

силен вятър довява болка,

ситен дъжд - пълни очи

и душа се разпилява в пясъка...

стъкло в очи,

не облак - счупени сълзи!

Бягство плува във вода...

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??