26 июл. 2012 г., 23:19

Бях дете... 

  Поэзия » Любовная
506 0 0

Бях дете. Ти сякаш го забрави,

не прочете в очите ми страха,

да порасна грубо ме застави,

от дете да се превърна в жена.

 

Аз не бях жената на мечтите ти,

не умеех да съм сдържана и тиха.

Невинност не видя ли в очите ми,

те от тебе нищичко не скриха.

 

Бях дете и исках да ме учиш -

да обичам и да правя с теб любов.

Но такава не дочака да получиш

и потъна в този свят суров.

 

Бях дете, но вече съм голяма -

и на друг сърцето си ще дам.

За любов са нужни двама,

не ти желая нивга да си сам...

© Или Дадарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??