7 июн. 2015 г., 21:25

Бяха бирите три 

  Поэзия » Юмористическая
458 0 3
 
Бяха бирите три.
Двете бири изпих.
А пък третата бира -
тя е само за стих!

Аз посягам към нея
с две гальовни ръце.
Тя е вече във мене,
влязла в мойто сърце.

Бих я гледал смирено 
от зори, та до здрач!
Знам, че в нея е влюбен
всеки мъж и водач!

Придойдоха реки.
И небето се въси.
И горите горят.
И кънтят земетръси.

Измениха ми подло
всички мили жени.
Накъдето да тръгна -
срещам само злини.

Всичко с мене е зле.

Ала гледам таз бира -
и не ми се умира!
И не ми се умира!

© Ангел Чортов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??