Jun 7, 2015, 9:25 PM

Бяха бирите три 

  Poetry » Humour
455 0 3
 
Бяха бирите три.
Двете бири изпих.
А пък третата бира -
тя е само за стих!

Аз посягам към нея
с две гальовни ръце.
Тя е вече във мене,
влязла в мойто сърце.

Бих я гледал смирено 
от зори, та до здрач!
Знам, че в нея е влюбен
всеки мъж и водач!

Придойдоха реки.
И небето се въси.
И горите горят.
И кънтят земетръси.

Измениха ми подло
всички мили жени.
Накъдето да тръгна -
срещам само злини.

Всичко с мене е зле.

Ала гледам таз бира -
и не ми се умира!
И не ми се умира!

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??