13 янв. 2009 г., 18:30

Бял другар 

  Поэзия » Для детей
665 0 6

Пухкав сняг навън покри!

Време за почивка няма.

Изтъркаляй топки три -

малка, средна и голяма.

После, вместо да се чудиш,

и премръзнал щом не си -

слагай ги една връз друга,

с въгленчета украси,

морков, тенджера пробита...

Ето го след труд нелек,

който и да те попита,

тук е - Снежният човек!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??