7 апр. 2020 г., 13:12

Бяла лястовица 

  Поэзия » Другая
295 2 5

Тя бяла е и пролет идва,

крилете и тежат от вопли

на болните и стари хора -

надеждичка последна носи.

Тя бяла е като душите

на малкото останали Човеци...

И иде, тази пролет иде

със клонка лаврова – венец!

© Геновева Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??