6 авг. 2008 г., 18:55

Бяла птица 

  Поэзия
964 0 5
 

БЯЛА ПТИЦА

 

Защо не съм красива бяла птица,

в небосвода син да полетя

свободна, волна и щастлива

на рамото ти да се спра,

дъха ти мъжки да усетя

и ласката на твоята ръка.

Доволна, нежно ще изчуруликам,

свободна, пак ще отлетя

с надеждата, че ти ще ме очакваш

да се завърна в утринта.

 

5 август, 2008 г.

Русе

© НЕЛИ ЧЕНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??