8 дек. 2006 г., 18:11

Бяла ...смърт (В памет) 

  Поэзия
958 0 21
В памет...



Бялата смърт
в Бяла.
Осемнадесет рози,
осемнайсет живота.
Осемнадесет гроба,
осемнадесет...
Катастрофа!
Катастрофа с животите...
Хората,хората...
Хората бели –
бели гробове,
А после...
Отново.
Катастрофа!
Хора!
Осемнайсет живота
на моста във Бяла,
по който...
Спомням си, дете бях
и там се разхождах...
Камион и спирачки.
Погледи слети
във хаос секунден,
милиони животи...
Бяло е в Бяла.
Осемнадесет рози.
Осемнайсет живота...
Като осем милиона
бели,
каменни плочи...



Моля, не оценявайте текста!!! Хенри

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??