20 янв. 2018 г., 09:11

Бяла врана 

  Поэзия » Другая
1087 7 27

Оперираха ме днес,
отстраниха странен "тумор",
първо чувството за чест,
после и това за хумор.

 

Станах истински сухар,
инак казано - медуза.
Всичко меря - на кантар,
не обръщам друга буза.

 

Топло, лигаво, разкош,
като пет пари в кесия.
Тъпа съм, като галош.
Бог мамон ми е месия.

 

Не повярвахте и знам,
във лъжите хич ме няма,
сърцето ми и днес е храм,
на самотна, бяла врана.

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??