3 янв. 2016 г., 14:24

Бяла Зима 

  Поэзия » Для детей
634 0 5

Сняг вали, вали, вали - 
сипе се над тихите гори.
И завива той селца,
та зарадва малките деца.

 

Грабват палавниците шейните - 
спущат се от стръмнините...
Смях и весели закачки има - 
пак дошла е Баба Зима.

 

Шарко скача край децата - 
весело е във играта!
Всички скачат и лудеят,
всички тичат и се смеят!

 

1980 г.

© Таня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??