18 янв. 2009 г., 18:17

Бяло момиче 

  Поэзия » Для детей
851 0 7
 

 

 

Зимно слънчице препича.

Изпод преспицата сняг,

срамежливо занаднича,

виж - едно момиче пак!

 

С бяла кърпа забрадено,

с шалче нежно и зелено -

ти позна ли туй момиче?

Цъфна бялото кокиче!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??