18.01.2009 г., 18:17 ч.

Бяло момиче 

  Поезия » За деца
850 0 7
 

 

 

Зимно слънчице препича.

Изпод преспицата сняг,

срамежливо занаднича,

виж - едно момиче пак!

 

С бяла кърпа забрадено,

с шалче нежно и зелено -

ти позна ли туй момиче?

Цъфна бялото кокиче!

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??