8 мая 2007 г., 15:15

Бяло - от цикъл "Цветове" 

  Поэзия
689 0 10

  Цвят от ябълка
  през пролетта.
  Бистра изворна вода.

  Бял венец
  от маргаритки
  върху две момински плитки.

  Момиче и момче
  се вричат.
  Млечни ручеи потичат.

  Бяла пита
  във нощвите.
  Нишки сребърни в косите.

  Бяло утро 
  светлина, човечност.
  Бял покров,
  усещане за вечност.

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??