8 may 2007, 15:15

Бяло - от цикъл "Цветове" 

  Poesía
719 0 10

  Цвят от ябълка
  през пролетта.
  Бистра изворна вода.

  Бял венец
  от маргаритки
  върху две момински плитки.

  Момиче и момче
  се вричат.
  Млечни ручеи потичат.

  Бяла пита
  във нощвите.
  Нишки сребърни в косите.

  Бяло утро 
  светлина, човечност.
  Бял покров,
  усещане за вечност.

© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??