Ще бъде съботно утро,
когато отвориш очи
и тихо от леглото станеш,
защото: "Тя още спи..."
Ще отвориш завесите
и слънцето ще ме погали,
та да чувам стъпките ти,
докато огъня запалваш.
Ще усетя аромата на кафе,
налято в любимата ми чаша
и после с радост на дете
с поглед ще те потърся.
Вратата леко ще отвориш
и ще видиш, че съм будна.
Ще дойдеш и ще ме целунеш.
Ще ти прошепна: "Добро утро"...
© Аглая Все права защищены