Обичам те, когато си пулс и тишина,
така, че да те усещам напълно моя.
Ти си несравнима и вълшебна жена,
прегръщам дъха и усмивката твоя.
Обичам те, когато си жива топлина,
дотолкова, че да не си мисля за друга.
Думите ти значат любов и светлина,
да съм винаги щастлив имаш заслуга.
Умееш да си тази, от която се нуждая,
притежаваш душа - безценно злато.
Ти си тракийско съкровище и зная
бъдещето ни ще е на чувства богато.
© Васил Георгиев Все права защищены
Размечтах се...да имаше кой да ми напише нещо такова